fredag 11 februari 2011

Born this way

Då var bomben släppt. På Lady Gagas hemsida kan man höra hela nya singeln "Born this way". Den är ju ingen "Bad Romance" direkt, utan påminner mer om ledmotivet till Fab 5, om ni frågar mig. Döm själva.

2 kommentarer:

  1. Hahahaa, jag håller helt med.
    Blev lite besviken faktiskt. Låten saknar helt den tygnd som Gagas övriga låtar (för det mesta) har.
    Det känns verkligen som att man har hört låten förr. Något från början av 00-talet kanske. Jag kan inte riktigt placera det, men den här introlåten var ju faktiskt väldigt nära!

    Dock älskar jag Lady gaga. Hennes medverkan i Jay Leno tidigare i veckan var helt fantastiskt, hon är så skönt vrickad. Men personligen fortsätter jag nog att lyssna på The Fame ett tag till.

    SvaraRadera
  2. Exakt. Som en vän även påpekade så påminner den, förutom om Madonna, även om TLC's "Waterfalls" i verserna. Det känns som att mycket är lånat. Låter som en medelmåttig schlagerdänga. Läste i går i Aftonbladet att Gaga röker mycket gräs och dricker whiskey när hon skriver låtar. Undrar hur mycket hon hade konsumerat när hon skrev denna...

    Jag ska kika på det! Tack för tipset. Även intervjun i CBS 60 minutes. Och ja, The Fame (Monster) håller fortfarande. Jag har ännu inte tröttnat på Bad Romance. :D

    SvaraRadera